GIB Interaktif e arşiv fatura

GIB Interaktif e Arşiv

Son gelişmeler üzerine artık mali mühür gibi gereklilikler olmadan interaktif e arşiv fatura kesebilir, gönderebilirsiniz. Mail göndermek kadar kolay.

     Webticari interaktif e arşiv fatura programı ile; mali mühür ihtiyacı olmadan e arşiv fatura kesmek arık çok kolay. GIB portal giriş bilgileriniz ile sisteme entegre olur, dakikalar içerinde e arşiv fatura keser ve gönderirsiniz. 01.01.2022 tarihi itibariyle 2000 tl üzerindeki her faturayı e arşiv olarak kesmek zorundasınız, en kolay ve en uygun fiyatlı fatura programı yine Webticari’de.
Webticari

İnteraktif e arşiv fatura sistemi

Program hakkında fikir sahibi olmak için kısa videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu videoda bazı kesitler gösterilmiştir, program hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ücretsiz demo oluşturup kullanabilirsiniz.

Her gün “Daha iyisi nasıl olur? Nasıl olmalıdır?” sorularına cevap arayan ekibizle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışıyoruz.

İnteraktif e Arşiv programının yanında diğer çözümlerimizi de keşfedin!

60'tan fazla sektör için en hızlı ve en kullanışlı ticari programlar geliştirmekteyiz.

Bize sormak istediğiniz birşey var mı?

İstek, şikayet ve çözümler hakkında bize soru sorabilirsiniz.

İletişim Formu
0

Destek

0 +

Mutlu Kullanıcı

0 +

Yorum

0 +

Dil

0 +

Yıllık Deneyim

0 +

Şube

0 +

Sektör

0

Yazılım Evi

Son Gelişmeler

01.01.2022 tarihinde e-Arşiv fatura kesme limiti vergi mükelleflerine 5.000 TL'den 2.000 TL'ye vergi mükellefi olmayanlara 30.000 TL'den 5.000 TL'ye indi.

Sık Sorulan Sorular

Destek ekibimize ve satış personellerimize en çok sorulan soruları bu alanda görebilirsiniz.

Mali mühüre ihtiyaç olmadan, gib portalına girip fatura kesen herkes için kullanıma yeni açılan entgrasyon sistemidir. Bu entegrasyon ile; Webticari programında kolayca fatura oluşturur tek tık ile bu faturayı GIB sistemine gönderebilirsiniz.

Sistemi kullanmak için herhangi bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Hâlihazırda kullanıcı kodu ve şifresi bulunanlar bu kullanıcı kodu ve şifre ile e - devlet şifresi bulunanlar e-devlet şifresi ile sisteme giriş yapabileceklerdir.