e Fatura

e Fatura

e Fatura kesmek hiç olmadığı kadar kolay, faturanızı kesin, gönderin, hepsi bu kadar. Mail göndermek kadar kolay.

E-Fatura Başvuru Formu

İletişim formunu doldurun ve başvuru işlemini tamamlayın.

Webticari

Fatura programı

Program hakkında fikir sahibi olmak için kısa videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu videoda bazı kesitler gösterilmiştir, program hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ücretsiz demo oluşturup kullanabilirsiniz.

Her gün “Daha iyisi nasıl olur? Nasıl olmalıdır?” sorularına cevap arayan ekibizle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışıyoruz.

Diğer çözümlerimizi de keşfedin!

60'tan fazla sektör için en hızlı ve en kullanışlı ticari programlar geliştirmekteyiz.

Son Gelişmeler

2020 ve 2021'de brüt satış hasılatı 1 milyon TL'yi aşan mükellefler, 1 Temmuz 2022 itibarıyla e-Fatura'ya geçiyor. 2022 veya müteakip hesap dönemleri için brüt satış hasılatı 500 bin TL ve üzeri olarak belirlenirken, bu gruptaki mükelleflerin geçişi için son tarih 1 Temmuz 2023 oldu

Sık Sorulan Sorular

Destek ekibimize ve satış personellerimize en çok sorulan soruları bu alanda görebilirsiniz.

E-fatura yeni bir belge türü olmayıp, kâğıt fatura ile aynı hukuki niteliklere sahiptir. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yönetilen e-fatura uygulamasında amaç tek format ve standarda göre satıcı ve alıcı arasında güvenli, zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan bir sistem oluşturmaktır.
GİB tarafından yapılan tebliğ ile, 2021 yılı cirosu 4 milyon TL ve üzeri olan firmaların, en geç 01 Temmuz 2022 tarihine kadar e-fatura ve e-arşiv fatura kullanmaya başlamaları gerektiği kararlaştırıldı.
Sisteme kayıtlı olan diğer firmalara satış faturası olarak elektronik fatura göndermelidir. Kağıt fatura kesilmesi durumunda bu faturalar geçersiz sayılır.