B2C

B2C Entegrasyonu

İnternet satışı hiçbir zaman bu kadar kolay ve basit olmamıştı. 5 dk içinde siteni kur ve satışa başla. Webticari B2C.

e Ticaret Çözümü ile Tanışın

Websiteniz ile ön muhasebe programı bir arada. Tam entegrasyon ile oluşan siparişler direkt programa yansır ve faturalaştırıp kargolanır. Stok ve cari takibi yapabileceğiniz eşsiz özellikler Webticari B2C ile hizmetinizde.

Tam Entegrasyon

e Ticaret sitenizdeki ürünler, siparişler, sayfalar ve kampanyalar Webticari programında yönetilir. Uçtan uca tam entegre çalışma sağlar



Anında Satışta

Webticari ön muhasebe programında var olan ürünleriniz sadece bir kaç düzenleme ile anında tüm kendi sitenizde satışa çıkar

Birebir Stok Takip

e Ticaret sitenizde satmış olduğunuz ürünler hem ön muhasebede programında hem de site tarafında birebir eşitlenerek hataları ve stok uyuşmazlıklarını ortadan kaldırısınız.


Cari ve Stok Takip

Müşteri işlem geçmişi, borç alacak, dijital ekstre gibi işlemleri kolayca yapar, stok envanter giriş çıkışlarını hatasız kontrol edersiniz.

Faturalaştır

e Ticaret sitenizdeki siparişler tek tıkla Webticari programına çekilir, saniyeler içinde faturalaştırılır. Üstelik e fatura ve e arşiv fatura entegrasyonu ile profesyonel satıcı olur, müşteri memnuniyetini üst seviyelere çıkarırsınız.

Detaylı Raporlama

Günlük satışlar ne kadar? Hangi saatler arasında satışlar yapılmış? Hangi üründen ne kadar satılmış? ve daha fazla sorulara cevap arıyorsanız kolayca öğrenebilirsiniz.

e Ticaret

Videomuzu izleyerek fikir edinin

Sizin için hazırladığımız videomuzda bazı kesitler gösterdik, daha fazlası için iletişime geçebilirsiniz.

Hemen İzle

Bize sormak istediğiniz birşey var mı?

İstek, şikayet ve çözümler hakkında bize soru sorabilirsiniz.

İletişim Formu

B2C Entegrasyonu için yapılan yorumlar

Her zaman müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz, sürekli geliştirme yaparak işletmelerin ihtiyaçlarını bir bir gideriyoruz.

---

Aktarzane Safa - CEO

---

Awisse Ahmet - Kurucu

---

HRN Kozmetik Harun - Kurucu

---

Elpa Kırtasiye Mehmet - Kurucu

---

Gürbüz Elektrik Kamil - Kurucu

---

Asu Arıtma Alev - Kurucu

---

Fırat Market Muharrem - Kurucu

---

Smartlink Ahmet - Kurucu

---

Parti Kutusu Ahmet - Kurucu

---

3 Enerji Gökhan - Kurucu

---

Codetha Otomotiv Emrah - CEO

---

Akar Mobilya Ercan - Kurucu

---

Bade Takı Sude - Kurucu

---

Dilay Kozmetik Dilek - Kurucu

Sık Sorulan Sorular

Destek ekibimize ve satış personellerimize en çok sorulan soruları bu alanda görebilirsiniz.

Webticari ile tamamen entegre çalışan e-ticaret (B2C) sitesi sayesinde işkence haline gelen sisteminizi otomasyona bağlayarak personel, zaman ve hatalı kargolardan şirketinizi koruyabilir.

Evet yapabilirsiniz, detaylı raporlarımız sayesinde yüzlerce farklı rapor alabilir, binlerce farklı varyasyonlarla karşılaştırabilirsiniz.

Evet, satış fiyatı ve kampanyalı fiyat olarak ürün fiyat gönderimi yapabilirsiniz.

Evet, e-dönüşüm hizmetleri entegre olarak çalışmaktadır. Diğer programların aksine; satış yaptığınız anda müşterinizin mükellefiyet durumuna göre e-belge oluşur ve direkt olarak gönderilir.

Evet, tek bir panelden tüm şubelerinizi yönetebilir, farklı stok bilgileri girebilir, müşteri ayrımlarını görebilirsiniz. İşletme sahiplerinin yaşadığı karmaşa ve hengâme Webticari Programı ile düzene girer, zamandan tasarruf sağlanır.

Evet, B2C altyapısı ile kendi websitenizde satış yapabilirsiniz. Tek bir panelden tüm e-Ticaret platformları ile entegre çalışmanın keyfini çıkarın. Zamanınız boşa gitmesin.