Standart Paket

Webticari Standart

Webticari muhasebe programı ile online kullanım kolaylığını yaşayın. Laptop, telefon veya tablet üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz benzersiz ERP sistemi.

Webticari

ERP programı

Program hakkında fikir sahibi olmak için kısa videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu videoda bazı kesitler gösterilmiştir, program hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ücretsiz demo oluşturup kullanabilirsiniz.

Her gün “Daha iyisi nasıl olur? Nasıl olmalıdır?” sorularına cevap arayan ekibizle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışıyoruz.

ERP programının yanında diğer çözümlerimizi de keşfedin!

60'tan fazla sektör için en hızlı ve en kullanışlı ticari programlar geliştirmekteyiz.

0

Destek

0 +

Mutlu Kullanıcı

0 +

Yorum

0 +

Dil

0 +

Yıllık Deneyim

0 +

Şube

0 +

Sektör

0

Yazılım Evi

Son Gelişmeler

01.01.2022 tarihinde e-Arşiv fatura kesme limiti vergi mükelleflerine 5.000 TL'den 2.000 TL'ye vergi mükellefi olmayanlara 30.000 TL'den 5.000 TL'ye indi.

Kullanıcı Yorumları

Müşteri memnuyetlerini bir de kendileriden dinleyin.

M. Salih Keleş Avenir - Yönetim Kurulu Üyesi

Yaklaşık 15 yıldır beraber çalıştığımız firma her geçen gün kendini piyasa şartlarına, yeniliklere ve teknolojiye ayak uydurmuş, son versiyonları kullanarak hep gelişmeye yönelik ilerlediler, teknik servis hizmetinden ücretsiz destek alabileceğiniz bir firma olması nedeni ile hiç bir zaman uzun vadede bizi mağdur etmediler. Bir çok yere tavsiyede bulunmam nedeni ile bir çok firma da bu ürünü kullanıp sonrasında beni arayıp tavsiyem için teşekkür ettiler. Çok iyi bir teknik mühendis yazılımcı ekiplerinin olması nedeni ile çözüm odaklı ve hızlı calışmaları tercihimin en büyük nedeni.

M. Kemal Alemdar AKC Livello Mobilya - Kurucu

WEBTİCARİ Muhasebesel işlemler için çok kullanışlı ve ihtiyaçları karşılayan bir program. Cari hesap takibi açısından isteklerimizi yerine getiren bu program, kasa, banka, kredi kartı işlemlerinin takibinde de fazlasıyla kolaylıklar sağlıyor. Sisteme girdiğiniz her bilgi için raporlama imkanı sunması da pratik oluyor.

Adem Saruhan Saruhanlar Ticaret - Kurucu

Gayet kolay ve kullanışlı, Ticaretimize yardımcı bir program emeği geçenlere çok teşekkür ederim...Herkese tavsiye ederim.

Özcan Yasak Kurucu

İşim gereği piyasada bulunan bir çok muhasebe prg. kullandım, Webticari ile tanışmamla birlikte işimin yorucu kısmından kurtuldum. Son derece kolay kullanım imkanı sunuyor. Hızlı ve kısa sürede veri girebilme özelliği işinizi kolaylaştırıyor. Ayrıca programın sunduğu alternatif raporlama teknikleri yaptığımız işler hakkında rahat bilgi alma imkanı sunuyor. Hızlı ve çözüm odaklı aldığınız teknik destekte ayrıca programı tercih etmeniz için başka bir sebep. Geliştirilmesinde emeği geçen herkese, özellikle Ersin ACAR'a çok teşekkür ederim. Webticari yazılım programını herkese tavsiye ederim.

Ahmet Avcı Deksan Ekmek - Kurucu

Webticari programından önce 2 adet mesleğimiz ile ilgili ticari program kullandım. Birçok sorunlarım vardı. İnternet üzerinden araştırma yaparken Webticari firma yetkilisi Ersin bey ile tanıştım. Sorunlarımızı aktardıktan sonra işyerimize ziyaretimize gelerek nasıl bir programa ihtiyacımızın olduğunu birkaç gün misafirimiz oldu ve tespit etti. Sonuçta mükemmel bir program ortaya çıktı. Sektörümüz ve firamamız adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Burhan Emek Emek Temizlik A.Ş. - Kurucu

Webticari'yi yada daha doğrusu online program oluşu sebebiyle her yerde rahatlıkla programa girip işlerimi rahatlıkla yapabiliyorum.Bu Ersin bey ve takım arkadaşlarının büyük bir başarısı. İtina ile geliştirip büyüttü ve tüm insanlara güzel bir proje sundu.

Volkan Toran Afanda Barkod Sistemleri - Kurucu

Bir işletmenin büyüme yolculuğunda en önemli faktörlerden biri yazılımdır, AFANDA BARKOD SİSTEMLERİ olarak doğru yolun WEBTİCARİ olduğunu gördük tüm çalışanlarına sevgiler saygılar.

Gökhan Karabulut 3 Enerji Elektrik - Kurucu

Biz yazsak bu programı kesin unuttuğumuz bir şeyler olurdu ama Webticari herşeyi detayınca düşünmüş hiç atlamamış. Her sorumuzun cevabı var. İlgilerine ve alakalarına sonsuz teşekkürler.

Hamdi Okuyan Okuyanlar Ticaret - Kurucu

Yalova gıda sitemiz ve tavsiye ettiğimiz dostlar adına, Webticari ailesini tebrik eder başarıların devamını bekleriz.

Mustafa Sezgin Sezgin Elektronik - Genel Müdür

Webticari sayesinde şubelerimiz ve E-ticaret sistemlerimizi tek bir panel üzerinden çok rahat bir şekilde bütün işlemleri halledebilme imkanına sahip olduk bir bilgisayar yazılımlıcısı olarak son derece başarılı bir altyapı ve veri güvenliğine sahip olduğunu gördüm bu konuda Webticari ailesine teşekkürlerimi sunarım.

İbrahim Mert Esra Lokum Gıda - Yönetici

2010 yılından itibaren Webticari ile çalışıyoruz, üretimden son tüketiciye kadar olan satış süreçlerini yönetiyoruz, sıcak satış araçlarımızın, perakende şubelerimizin, ihracat işlemlerimizin tüm aşamalarında Webticari kullanıyoruz.

Mustafa Akçakonak Akçakonak Ekmek Fırın Kafe - Kurucu

Webticari'ye geçtikten sonra işlerimizi daha iyi takip ediyoruz, her yerden işlem yapılması çok çok iyi. Ersin bey ve arkadaşlarına sonsuz teşekkürler, prograı tüm meslektaşlarıma tavsiye ederim.