Personel Takip

Personel Takip

İşletmenizde bulunan personelin maaşını, iznini, avansını, bordrosunu takip etmek zor mu geliyor, artık bu işlemler hiç olmadığı kadar kolay. Webticari Personel Takip programı hizmetinizde.

     Webticari personel takip programı ile; hızlı ürün satışı yapabilmeniz için özel olarak geliştirilen arayüzü sayesinde ve barkod okuyucu entegrasyonu ile müşteri memnuniyetini maksimuma çıkarın. Ayrıca barkodu olmayan ürünleriniz için barkod yazıcı entegrasyonu ile barkod yazdırabilir ve ürünlerinize barkod yapıştırabilirsiniz. Arka ofiste tüm süreci yönetir, analiz edersiniz.

Personel Programı hakkında

Detaylı açıklamalar 

      Personel Takip Programı ile tüm personelinizi tek ekranda takip edin . Personel maaş , prim ve izin gibi bir çok işlemi takip etmek artık çok kolay. Her işletmenin mutlaka yapması gereken personel işlemleri Webticari ile çok kolay hale getirildi. Personel bilgilerinizi programa kayıt ederek tüm hesaplamaları kolayca yapar, iş yükünüzü büyük ölçüde azaltmış olursunuz.

      Onlarca personelin izin takibini excel dosyanızda ya da bilgisayarınızdaki editörlerde tutmak size çok fazla iş yükü getirir, izin yönetimi programı ile her personelin izin yönetimi kolayca yapabilirsiniz. İzinli gün sayısı, ücretli izinli, ücretsiz izinli, yıllık izin vs. izin türleri de işin içine girince yönetimi zorlaşır, işte tam bu noktada Webticari Personel İzin programı ile tüm bu karmaşadan kurtulur, kendi işinize odaklanırsınız.

      Personel giriş çıkış takibi yapmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Parmak okuyuculu ya da kart okuyuculu cihazlarla uyumlu çalışan Webticari Personel Programı, tüm personelinizin hangi günlerde geldiğini, ne zaman giriş yaptığını, ne zaman çıkış yaptığını kolayca yönetirsiniz.

      Tüm personelinizin maaşını ve bordrosunu hesaplayarak oluşturmak oldukça fazla zaman almaktadır, Webticari Personel Programı ile bu süreci minimuma indirir, kendinize zaman ayırabilirsiniz. Üstelik bu programı online kullanabilir, ofis bağımlılığınızı ortadan kaldırabilirsiniz.

Webticari

Personel Yönetim Sistemi

Program hakkında fikir sahibi olmak için kısa videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu videoda bazı kesitler gösterilmiştir, program hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ücretsiz demo oluşturup kullanabilirsiniz.

Her gün “Daha iyisi nasıl olur? Nasıl olmalıdır?” sorularına cevap arayan ekibizle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışıyoruz.

Personel takip programının yanında diğer çözümlerimizi de keşfedin!

60'tan fazla sektör için en hızlı ve en kullanışlı ticari programlar geliştirmekteyiz.

Bize sormak istediğiniz birşey var mı?

İstek, şikayet ve çözümler hakkında bize soru sorabilirsiniz.

İletişim Formu
0

Destek

0 +

Mutlu Kullanıcı

0 +

Yorum

0 +

Dil

0 +

Yıllık Deneyim

0 +

Şube

0 +

Sektör

0

Yazılım Evi

Son Gelişmeler

01.01.2022 tarihinde e-Arşiv fatura kesme limiti vergi mükelleflerine 5.000 TL'den 2.000 TL'ye vergi mükellefi olmayanlara 30.000 TL'den 5.000 TL'ye indi.

Sık Sorulan Sorular

Destek ekibimize ve satış personellerimize en çok sorulan soruları bu alanda görebilirsiniz.

Personel Takip Programı ile iş takibi, giriş çıkış kontrol, maaş hesaplama ve izin kontrolleri yapabilirsiniz. Kapsamlı olarak tüm personel işlemleri tek panelden yönetilebilir, zamandan tasarruf kazandırır.
Evet yapabilirsiniz, detaylı raporlarımız sayesinde yüzlerce farklı rapor alabilir, binlerce farklı varyasyonlarla karşılaştırabilirsiniz.
Evet, programımız online ve offline olarak çalışmaktadır. İnternet kesildiğinde çalışmaya devam edersiniz, internet geldiğinde yaptığınız işlemleri tek tuş ile gönderebilir, bu sayede senkronize (eş zamanlı) çalışabilirsiniz.
Evet, personel programı ile e-dönüşüm hizmetleri entegre olarak çalışmaktadır. Diğer programların aksine; satış yaptığınız anda müşterinizin mükellefiyet durumuna göre e-belge oluşur otomatik olarak gönderilir ve hemen akabinde fatura ve fiş bilgileri yazıcılardan bastırılır.