Fırın Programı

En Kolay Fırın Programı

Fırın işletmenizde ekmek üretimi veya ekmek servisi mi yapıyorsunuz? İşletmenizin kontrolünü ele almak Webticari Yazılım ile çok kolay.

Webticari Fırın Programı

Webticari fırın programı ile; hızlı ürün satışı yapabilmeniz için özel olarak geliştirilen arayüzü sayesinde ve barkod okuyucu entegrasyonu ile müşteri memnuniyetini maksimuma çıkarın. Ayrıca araçlarla ekmek servisi yapıyorsanız satıcılar için geliştirilen mobil uygulama ile iş yükünüzü azaltın. Kâr zar analiz yapabilir, satılan ekmek iade alınan bayat ekmek takibini kolayca yapabilirsiniz.

      Fırıncılık mesleği mesaisi belli olmayan yorucu bir iştir. Fırını yönetmek kolay gibi gözükse de bu yönetimi gerçekleştirmek zordur. Bu noktada webticari, fırıncıların yanında olup, yükünü hafifletmek amacıyla fırın otomasyonunu fırıncıların hizmetine sunmuştur. Webticari fırınlar için geliştirilmiş, kullanımı son derece kolay ve pratik bir yazılımdır.

Tam Kontrol

      Günlük sipariş planına veya özel sipariş listelerine göre müşterilere sevkiyat, araçta fiş ve fatura yazdırma, toplu fatura, araçlardan el terminali ile sipariş ve tahsilat alma işlmeleri hzılı ve pratik bir şekilde yapılabilmektedir.

      Programda Cari Takip, İrsaliye ve Fatura bölümleri bulunmaktadır. Ayrıca personelinizin avans işlmelerini de programdan takip edeblirsiniz. Müşterileri gruplandırarak irsaliyelerinizi hızlı bir şekilde tek bir hareketle kesebilirsiniz.

Benzersiz Özellikler

       Fırın ve Unlu Mamül Otomasyonu ile işletmeniz için; sınırsız sayıda ürün, müşteri, tedarikçi, personel, banka, özel kart, depo, şube ve sevkiyat aracı tanımı yapabilirsiniz. Birden fazla fırın ve unlu mamul üretim ve satış yeriniz varsa, bunların üretim, günlük servis, sipariş, günlük gelir-gider, günlük ve ana kasa işlemlerini isterseniz ayrı ayrı isterseniz birlikte ve tek merkezden takip edebilirsiniz. İnternete bağlanabildiğiniz her yerden hesaplarınıza erişebilir, işletmenizin durumunu takip edebilirsiniz.

      Tahsilat ve ödemelerin takibi Alınan çeklerin kasa ekranından takibi Sevkiyattan gelen tahsilatların günlük kasaya otomatik aktarımı Tezgah satışlarının günlük kasaya aktarımı Kasa masraf tiplerini seçerek giriş yapma Günlük kasadan ana kasaya aktarım Günlük hesabın günlük kasada bağlanması Gelir gider takibi.

Cari ve Ürün Takibi

      Mal veya hizmet aldığınız firmaların borç, alacaklarının takibini en hızlı ve en güvenilir yöntemlerle takip edin. Ekstre dökümünü ister Excele aktarın isterseniz de mail olarak gönderin.

      Personele günlük, haftalık, aylık hak ediş hesaplama Puantaj takibi Personel avans ve ödemelerinin takibi.

      Kendi çek defterinizi oluşturma, Müşteri senet ve çeklerinin takibi, Tahsile çek çıkışı, Çek ciro Çek ödeme takibi, Çeklerin kasadan tahsili ve iptal işlemlerini webticari fırın otomasyonu ile yapabilirsiniz.

      Webticari Saha Satış Otomasyonu, işletmelere sahada satış, pazarlama, teslimat, tahsilat, stok ve sipariş kontrolü, hızlı satış ve hizmet  imkanı sunuyor. Saha satış otomasyonunun sağladığı hızla işletmeler; stok kontrollerini doğru biçimde yapar ve stoklarını verimli olarak kullanırken satış işlemlerinin her noktasında verim artışı elde edebilir. Alınan siparişleri Depo hareket fişi ile araçlara gönderebilir, Depo taşıma irsaliyesi ile araçtaki ürünü bir irsaliye olarak yazdırıp, el terminali kullanıcılarına teslim edebilirsiniz. 

Online ve Offline Kullan

      Saha satış otomasyonunun online ve offline kullanımı sayesinde işletmeler sahadaki personel ile işletme merkezi arasında veri alışverişi imkanına kavuşuyor. İşletmelerin sipariş toplama ve satış işlemlerine hız, kalite, doğru ve zamanında işlem katan saha satış otomasyonu, aynı zamanda personel, araç ve masraf tasarrufu anlamına gelmektedir.

El terminali işinizi kolaylaştırsın

Sevkiyat ve saha satış yönetimi

El terminali üzerinden depo takibi

Sipariş alma

İade takibi

Tahsilat

Ürün sevk takip ve yönetimi

Teslim fişi oluşturma

Serbest fatura kesme imkanı

Promosyon takibi

Satış anında araçta irsaliye ve fatura yazdırma ve teslimi

      Webticari piyasada mevcut olan yazarkasalar, POS cihazları ve Terazileri tam destekler. Yazarkasa markaları olarak, HUGIN, INGENICO, BEKO ve INPOS ile birlikte çalışmaktadır.

     Webticari yazarkasa entegrasyonu, işlemlerin pratik, hızlı ve hatasız bir şekilde yapılmasına imkân verir. Sonuç olarak kasada kredi kartı ile satış süreniz saniyelere indirgenmiştir.

Bayilerinize günlük ürün sevkini yönetme

Sevkiyat ekranından bayilere hızlı ve yeni ürün girişi

Araç kasa takibi yatay sevkiyat ekranı

Dağıtım birimleri sevkiyatlarını konsolide görme imkanı

Sevkiyatta bayileri, ürünleri gruplama imkanı

Servis defterinde dünkü ürün ve araç km takibi

Sevkiyat ekranını ve bilgileri kullanıcıya özel hale getirme

Ekrandan yazıcıya yazdırma ve Excele aktarımı

Ürün sevkiyat takibi ile üretimden nereye ne kadar ürünün hangi tarihte ve kime çıktığının takip edilmesi

Son durum raporuyla tüm ürünlerinizin üretimini, iadesini, araçlardaki miktarını ve zayi olan miktarı görerek anlık bilgi alma

Üretim ekleme, araçlara sevkiyat ve araçlarda iade almada bilgilendirme amaçlı uyarılar ve ürün miktarını göstererek hata yapmayı engelleme

Personel bazında raporlamayla personelin hangi üründen ne kadar sattığını görerek personel çalışma analizi

Ürün bazında raporlamayla ürünün imallattan satışa, hangi personelin hangi tarihte ne kadar ürün satışı yaptığı, iadeyi, ziyanı göstererek ürün hakkında tüm bilgileri öğrenme

Tezgah satış raporuyla tezgah satışını günlük, aylık, yıllık veya iki tarih arasında görebilme

Sürekli güncellenerek esnafın istekleri doğrultusunda programın gelişimini yönlendirme

Webticari

Fırın Satış Sistemi

Program hakkında fikir sahibi olmak için kısa videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu videoda bazı kesitler gösterilmiştir, program hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ücretsiz demo oluşturup kullanabilirsiniz.

Her gün “Daha iyisi nasıl olur? Nasıl olmalıdır?” sorularına cevap arayan ekibizle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışıyoruz.

Fırın programının yanında diğer çözümlerimizi de keşfedin!

60'tan fazla sektör için en hızlı ve en kullanışlı ticari programlar geliştirmekteyiz.

Bize sormak istediğiniz birşey var mı?

İstek, şikayet ve çözümler hakkında bize soru sorabilirsiniz.

İletişim Formu
0

Destek

0 +

Mutlu Kullanıcı

0 +

Yorum

0 +

Dil

0 +

Yıllık Deneyim

0 +

Şube

0 +

Sektör

0

Yazılım Evi

Son Gelişmeler

01.01.2022 tarihinde e-Arşiv fatura kesme limiti vergi mükelleflerine 5.000 TL'den 2.000 TL'ye vergi mükellefi olmayanlara 30.000 TL'den 5.000 TL'ye indi.

Sık Sorulan Sorular

Destek ekibimize ve satış personellerimize en çok sorulan soruları bu alanda görebilirsiniz.

Fırın ve Unlu Mamüller Otomasyonu fırıncılar için hazırlanmış ekmek ve diğer unlu mamülerin hesap ve adet miktar hareketlerini, ekmek dağıtım araçlarına verilen ekmek miktarını, iadeyi, ziyan olan ekmek miktarını takip etmenize yarayan bir programdır.
Fırın programı ile kasiyer ve personelinize yetkiler vererek görmesini istediğiniz ya da kullanmasını istediğiniz özellikler açabilir-kapatabilirsiniz.
Evet yapabilirsiniz, detaylı raporlarımız sayesinde yüzlerce farklı rapor alabilir, binlerce farklı varyasyonlarla karşılaştırabilirsiniz.
Evet, programımız online ve offline olarak çalışmaktadır. İnternet kesildiğinde çalışmaya devam edersiniz, internet geldiğinde yaptığınız işlemleri tek tuş ile gönderebilir, bu sayede senkronize (eş zamanlı) çalışabilirsiniz.
Evet, fırın programı ile e-dönüşüm hizmetleri entegre olarak çalışmaktadır. Diğer programların aksine; satış yaptığınız anda müşterinizin mükellefiyet durumuna göre e-belge oluşur otomatik olarak gönderilir ve hemen akabinde fatura ve fiş bilgileri yazıcılardan bastırılır.
Evet, dört farklı firma ile entegre çalışmaktayız; HuginIngenicoBeko ve Inpos yazarkasalar ile entegre çalışabilirsiniz.