Giyim Mağazası

Giyim Mağazası

Giyim mağazası programı ile; müşteri takibinden, Taksit takibine, Stok takibinden, yazarkasa entegrasyonuna kadar herşeyi yapmak mümkün.

Mağazanız için En Doğru Karar

Webticari Giyim Mağazası Programı ile, müşteri takibinden, taksit takibine, stok takibinden, barkod basımına, tadilat işleminden, ciro takibine, personel priminden, yazarkasa entegrasyonuna, ihtiyaç duyduğunuz her şeyi yapmanız mümkün

Barkodlu Satış

Barkodu okutur okutmaz ürün sepete düşer ve ürün arama karmaşasından kurtulursunuz. Ürünler için tanımlı muadil kodlar ile de satış yapabilirsiniz.

Seri - Kombine

Tek tuşla renk ve beden tanımına göre onlarca stok oluşturabilir, seri olarak alıp, renk ve bedene göre satabilirsiniz. Seri ürün takibi yapmak artık çok kolay.

Rapor

Şubelere ait raporları ayrı ayrı görüp şube bazlı satış grafiğini izleyebilirsiniz. Tüm şubelerin raporunu alarak şube bazlı karşılaştırmalar yapabilirsiniz.

Mağaza Satış Programı hakkında

Detaylı açıklamalar 

Uçtan Uca Çözüm

      Mağazanızdaki personel ve kasa takibini çok pratik bir şekilde yapabilir, personel primlerini hesaplayabilir, mağazanızı şaha kaldırabilirsiniz.

      Mal kabul ve teslim alma işlmelerini çok kolay bir şekilde bilgisayarınız veya el terminali ile yapabilirsiniz. Müşterilerinize kampanya mesajlarını, doğum günü tebriklerini SMS ile vaye mail ile gönderebilirsiniz.

Web Tabanlı

      Webticari ile web tabanlı ticari program kullanmanın avantajını yakalayın. Bürodan bağımsız, evde, işte, yolda, gemide veya arabada; masaüstü, dizüstü veya cep telefonunda işleri takip edebilirsiniz. Kolay kullanımlı, pratik, güvenilir bir yazılım olan Webticari; sürekli kendini geliştiren, dinamik bir yazılımdır.

      Satış elemanlarınız, ekrana dokunarak satmanın keyfine varacak. Şubeleriniz uzakta değil elinizin altında olacak.

      Online uygulamalardaki başarısıyla, rakipleri ile arasındaki farkı görmek, ticari program konforunu yaşamak, işinizi kontrol altına almak için daha fazla zaman kaybetmeyin.

Kolay Tanımlama

      Giyim mağazası için beden tanımla ve renk tanımla ile ürünleriniz için gerekli özellikleri belirleyebilirsiniz. Seri Stok Tanımla butonuyla artık ürünlerinizin hangi beden ve renklerden oluştuğunu seçebilirsiniz, dilerseniz hepsini seç butonuyla tüm renkleri veya tüm bedenleri işaretleyip işlemi hızlandırabilirsiniz.

Etkili Arama

      Arama butonuna yazacağımız renk veya beden bilgisiyle uzun listelerde kolaylıkla aradığımız beden ve renge ulaşıp işaretleyebilirsiniz. Asorti butonuyla tanımlayacağınız asortileri alış ve satışlarınızda kullanabilirsiniz. Seri kombini malı satmak veya almak istediğimizde karşınıza seri stok sepet penceresi çıkacaktır ve isterseniz buradan alış miktarınızı girebilir isterseniz de tanımladığınız asortiyi seçerek asorti miktarı kadar alış ve satış yapabilirsiniz.

Kasa      

      Webticari giyim mağazası ile satış esnasında müşteri ödeme bilgileri seçebilir, tek ekranda nakit, kredi kartı ve taksitlendirme yapabilirsiniz. Satış ekranından çıkmadan, depodaki stok durumu, ürüne daha önce alınmış sipariş miktarı, ödeme planları ve bu planlara ait faiz şekillerini tutara yansıtırsınız.

Zararına Satışa Son

      Yine bulunduğunuz ekranda kâr analizi yapabilir, eğer ürünün maliyeti altında satış yapıyorsanız program sizi uyaracaktır. Satış ile ilgili tüm belgelerde döviz türleri kullanabilirsiniz. İster merkez bankasının kurunu isterseniz kendi kurunuzu kullanabilirsiniz. Dilerseniz kurlar üzerine artırma yüzdesi ekleyerek dilediğiniz oranda kurları değiştirebilirsiniz. Nakit, Çek, Senet, Kredi Kartı, Taksit gibi ödeme şekillerine göre ödeme planları tanımlayıp, belge içerisinden ödeme tipini seçerek ödemeyi alabilirsiniz.

Personel Takip

      Belgelerdeki plasiyer tanımları ile prim sistemleri de tutulabilirsiniz. Yönetici panellerinde, yöneticiler anlık olarak satışlarını, ciro ve kârlarını, kasadaki tutarlarını, personel performans bilgilerini anlık olarak görebilirler.

      Çek ödemelerinizi ve taksit ödemelerini ajanda uygulaması ile takip edebilir, unutmaya veya takipsizliğe son verip, personellerinize görevler verip takibini yapabilirsiniz. Yeni şubeler açıp büyümek kabus olmaktan çıkar ve saniyesinde diğer şubelerinizde çalışmaya başlayabilirsiniz. Evden, otelden, isterseniz arabanızdan web tabanlı yazılımın nimetlerini kullanarak işyerlerinizi avucunuza alabilirsiniz.

Puan ve Promosyon

      Müşteri kartları oluşturabilir, puan ve promosyonlar oluşturup satışınızı artırarak, müşteri memnuniyetini ön plana çıkarabilirsiniz. İşletmenizin durumunu (kâr-zarar, ciro, durum, ödeme, tahsilat) grafik raporlarla günlük, haftalık aylık ve yıllık olarak izleyip geleceğinizi planlayabilirsiniz.

Raporlayın

      Anlık veya gün sonunda kasa ve banka raporları alabilirsiniz. Banka hesaplarındaki tutarlar, blokede bekleyen kredi kartı tahsilâtları tek ekranda listeleyebilirsiniz. Banka ile süreli kart taksit anlaşmaları ve bunlara ait faiz oranları, hediye puanlar verebilirsiniz. Gün sonunda şube kasalarında bulunan tutarlar merkez kasasına gün sonu aktarımıyla aktarabilirsiniz. Stokların etkin yönetilmesi, hız, verimlilik, en önemlisi de tedarik zinciri yönetimi büyük önem taşımaktadır.

Tam Otomasyon

      Webticari Yazılım perakende çözümleri, günümüz perakende uygulamalarını özel olarak tasarladık, sektörün tüm alanlarına bütünleşik çözümler sunduk. Kasalara özel POS modülü ile, kasada satış ve tahsilat işlemleri aynı anda yapılabilirsiniz. Nakit, taksitli, kredi kartı, taksitli açık hesap, döviz vb. çeşitli ödeme seçenekleri, istenirse tek alışverişte parçalı olarak da işleyebilirsiniz. Puan ile alışveriş imkanı ile sadık müşterilerinize puanını kullandırma kolaylığıyla satış arttırmaya yönelik faaliyetler yapabilirsiniz.

Kolay Yönetim

      Açık hesap, kredi kartı gibi tahsilat araçlarının arka ofiste etkin takibi ile etkin finansman kontrolü sağlanmaktadır. Mağazaların stok/satış dengesi ve finansman yükleri sistem üzerinden izleyebilir, yönetilebilir ve performans ölçümlerinde kullanabilirsiniz.

Şubeli Çalış

      Şubeleriniz uzakta değil elinizin altında olacak. Bir şubeden bin şubeye kontrolü tek merkezden yapabilirsiniz. Dilediğiniz kadar şube açabilir, şubeleri dilerseniz merkeze bağlı, dilerseniz tamamen merkezden bağımsız şekilde yönetebilirsiniz. Şubelerin kullanacağı fiyatı belirleyebilir, her şube için ayrı fiyat veya merkezle ortak fiyat kullanabilirsiniz. Aynı şekilde şube kullanıcılarınıza vereceğiniz yetkiler ile şubelerin merkezle ortak stok veya carileri kullanmasını sağlayabilirsiniz. Sadece stok ve cari isimlerini ortak tutup diğer hareketlerini şubeye özgü kaydedebilirsiniz.

Şube Değiştir

      Kullanıcılara şube değiştirme yetkisi vererek, birden fazla şubede işlem yapabilme şansını sunabilirsiniz.

      Şubelere ait raporları ayrı ayrı görüp şube bazlı satış grafiğini izleyebilir, tüm şubelerin raporunu alarak şube bazlı karşılaştırmalar yapabilirsiniz.

      Şube bazlı personel performanslarını inceleyebilir, personelinize performans bazlı prim verebilir, çalışanlarınızı motive edebilirsiniz.

Toplu İşlem

      Toplu stok işlemleri özelliği ile aynı anda birden fazla stoğa barkod tanımlayabilir, etiket yazdırabilir, fiyat değişikliği, kdv bilgisi işlemleri yapabilirsiniz. Stoklarınızı belirlediğiniz stok grupları altında veya özel kodlar altında toplayıp satış ve rapor alma sırasında işlemlerinize artı bir hız katabilirsiniz.

      Mevcut barkodları kullanarak veya yeniden barkod oluşturarak çok hızlı satış yapabilirsiniz. Kasada ürünün satılması ve ödemesinin alınmasındaki kolaylık ve hıza inanamayacaksınız.

Hızlı İşlem

      Webticari’nin gelişmiş arama özelliği sayesinde barkodu olmayan ürünleri tespit edip, hızlıca eksik barkodları tamamlayabilirsiniz. Online Entegrasyon sayesinde anlık olarak cirolarınızı görebilir, stok seviyelerinizi ayarlayabilirsiniz.

      Şube bazında gelir gider takibi yapabilir, mağaza mağaza farklı fiyatlar uygulayabilirsiniz. E-Ticaret Modülü ile gelen satışlarınızı istediğiniz mağaza ve lokasyondan sevk edebilirsiniz.

Kolaylıklar

      Mağaza sevk irsaliye ve faturaları elden girilebileceği gibi, el terminalleri aracılığı ile de pratik şekilde girebilirsiniz. Merkez sevk faturalarının gerçek zamanlı cari hesap ve muhasebe entegrasyonu sayesinde en etkin cari hesap ve muhasebe takibi gerçekleşir. Müşteri bilgilerinin detaylı ve hızlı toplanması, peşin satış işleminin hızlı ve doğru gerçekleştirilmesini sağlar.

Kolayca Yönet

      Ürünlere ana mamul altında tek seferde renk ve beden tanımlanıp hızlı stok kartları oluşturulabilir. Her ürünün kendine ait alış ve satış KDV oranlarını, barkod bilgilerini, fiyat bilgilerini, resim ve özelliklerini (marka, model, üretici firma, grup tanımlaması) girebilirsiniz. Ürünlerin barkod değişimi, belirlenen oranlara göre fiyat değişimi ve KDV değişimlerini tek seferde yapabilirsiniz.

Seri Stok

      Seri stok tanımlama sayesinde yüzlerce stok açmak yerine,  tek tuşla renk ve beden tanımına göre onlarca stoğu aynı anda oluşturabilir, seri olarak alıp, renk ve bedenine göre detaylı satabilirsiniz. Mevcut barkodları kullanarak veya yeniden barkod oluşturarak çok hızlı satış yapabilirsiniz. Kasada ürünün satılması ve ödemesinin alınmasındaki kolaylık ve hıza şaşıracaksınız.

Giyim Mağazası

Videomuzu izleyerek fikir edinin

Sizin için hazırladığımız videomuzda bazı kesitler gösterdik, daha fazlası için iletişime geçebilirsiniz.

Hemen İzle

giyim-magaza

Sık Sorulan Sorular

Destek ekibimize ve satış personellerimize en çok sorulan soruları bu alanda görebilirsiniz.

Müşteri takibinden, taksit takibine, stok takibinden, barkod basımına, tadilat işleminden, ciro takibine, personel priminden, yazarkasa entegrasyonuna, ihtiyaç duyduğunuz her şeyi yapmanız mümkün.
Kasiyer ve personelinize yetkiler vererek görmesini istediğiniz ya da kullanmasını istediğiniz özellikler açabilir-kapatabilirsiniz.
Evet, programımız online ve offline olarak çalışmaktadır. İnternet kesildiğinde çalışmaya devam edersiniz, internet geldiğinde yaptığınız işlemleri tek tuş ile gönderebilir, bu sayede senkronize (eş zamanlı) çalışabilirsiniz.
Evet, ürünlerinize tek tuş ile barkod etiketi yazdırabilirsiniz. Bu işlemi iki şekilde yapmanıza olanak sağlanmıştır. Etiketlerinizi ister önizleme yoluyla yazdırabilir, isterseniz de uzman arkadaşlarımız tarafından dizayn edilen etiketlerinizi programa yükler ve tek tuş ile anlık yazdırabilirsiniz.
Evet, e-dönüşüm hizmetleri entegre olarak çalışmaktadır. Diğer programların aksine; satış yaptığınız anda müşterinizin mükellefiyet durumuna göre e-belge oluşur.
Evet, dört farklı firma ile entegre çalışmaktayız; HuginIngenicoBeko ve Inpos yazarkasalar ile entegre çalışabilirsiniz.
Evet, tek bir panelden tüm şubelerinizi yönetebilir, farklı stok bilgileri girebilir, müşteri ayrımlarını görebilirsiniz. Mağaza sahiplerinin arka ofiste yaşadığı karmaşa ve hengâme Webticari ile düzene girer, zaman tasarrufu sağlar.
Evet, B2C altyapısı ile kendi websitenizde satış yapabilir, dahası sanal mağazalarda ürünlerinizi satışa sunabilirsiniz. Tek bir panelden tüm e-Ticaret platformları ile entegre çalışmanın keyfini çıkar. Zamanınız boşa gitmesin.