Dijital Menü

Dijital Menü

Restoran işletmeleri için özel olarak geliştirilen dijital menü uygulaması ile müşteri memnunietini arttır, karmaşıklığa son ver.

Dijital Menü Kolaylığı ile Tanışın

Cep telefonu yada tablet cihazınızdaki uygulama ile müşterilerinizin beğenisini toplarsınız. Matbaa ile uğraşmaz, kaybolma veya yırtılma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. 

Hijyenik/Ekonomik

Garsonlar el terminalleri veya dokunmatik ekranlardan masalardaki siparişleri aldıklarında ilgili mutfaktan fişler çıkar komi veya garsonlar da karışıklık olmadan masalara servis yaparlar.

Fiş Yazıcı

Tam entegre fiş yazıcılar ile hesap fişi yazdırabilir, yine bar, mutfak ve diğer bölümlerden ilgili siparişin çıktısını otomatik alabilirsiniz.

Mobil Uygulama

Siparişlerinizi kağıt kalem yerine el terminalleri ile ekranlardaki resimli menü, grafik menü ya da ürün listesinden seçerek hızlı şekilde alabilirsiniz.

Mutfak Takip

Garsonların aldığı siparişler otomatik olarak mutfaktaki ekranlarda gösterilir ve fiş yazıcılarından yazdırılır.


Kolay Güncelle

Fiyatlar değiştikçe her kağıt menüyü güncellemek, hem zaman hem de maliyet kaybı oluşturur. Bizim uygulamamız ile saniyeler içinde güncelleme yaparsınız ve maliyetsizdir.

Detaylı Raporlama

Günlük satışlar ne kadar? Hangi garson ne kadar satış yapmış? Hangi saatler arasında satışlar yapılmış? sorularında cevap arıyorsanız kolayca öğrenebilirsiniz.

Dijital Menü

Videomuzu izleyerek fikir edinin

Sizin için hazırladığımız videomuzda bazı kesitler gösterdik, daha fazlası için iletişime geçebilirsiniz.

Hemen İzle

digital-menu

Sık Sorulan Sorular

Destek ekibimize ve satış personellerimize en çok sorulan soruları bu alanda görebilirsiniz.

Cep telefonu yada tablet cihazlarında çalışan bir çeşit uygulamadır. Restoranların kağıt menüleri yerine kullanılan teknolojik ürünlerdir. Bir kağıt menüden çok daha fazlasını sunmaktadır. Örneğin; müşteriler seçtikleri ürünleri sepete ekleyebilir, sipariş verebilir, hatta ödemesini dahi yapabilir. Sonuç olarak teknolojik ürünler işletmeler için hem kolaylık hem de tasarruf demektir.

Hayır, bu menü sadece işletmenin cihazlarında çalışır çünkü restoran stoklarına ve kategorilerine göre otomatik menü oluşur.

O konuda geliştirmelerimiz sürmektedir, yakın zamanda sipariş verilebilir duruma gelecektir.