Paket Servis

Paket Servis Programı

Restoran işletmeleri için özel olarak geliştirilen paket servis modülü ile müşteri memnuniyetini arttır ve karmaşıklığa son ver.

Paket Servis Kolaylığı ile Tanışın

Siparişleriniz direk sisteme düşer, kuryeler ile dağıtıma çıkar. Çünkü Webticari herşeyi düşünür.

FasFood ( Hızlı Satış Sistemi ) ve paket sistemi takibi yapılabilmektedir. Fastfood tarzı işletmelerde hız çok önemli bir unsur olduğu için, menü ürün satış sistemi uygulayabilirsiniz. Tek tuş ile ürün grupları satabilirsiniz (Örneğin Pizza, Kola, Patates.)

Tam Otomasyon

Siparişleri ister telefon ile isterseniz de online olarak alabilirsiniz. Aldığınız siparişler direkt programa yansır, görev ataması yaparak kuryeleri dağıtıma çıkarırsınız.

Fiş Yazıcı

Tam entegre fiş yazıcılar ile hesap fişi yazdırabilir, yine bar, mutfak ve diğer bölümlerden ilgili siparişin çıktısını otomatik alabilirsiniz.

Mobil Uygulama

Atanan siparişler mobil uygulama ile kuryelere gösterilir, sipariş bilgilerine göre dağıtım yapılır. Tam entegre sistem ile müşteri memnunyetini en üst düzeye çıkarırsınız.

Mutfak Takip

Aldığınız siparişler otomatik olarak mutfaktaki ekranlarda gösterilir ve fiş yazıcılarından yazdırılır. Hazırlıklar yapılır ve sipariş hazır olduğunda bildirim yapılır.

Caller ID

Caller ID özelliği 2,4 veya 6 hat üzerinden gelen telefon numaralarını gösterip, yeni müşterileri kaydını otomatik olarak yapar ve verilen siparişin mutfağa gitmesini sağlar. Böylece karışıklıkları önlemiş olursunuz.

Detaylı Raporlama

Günlük satışlar ne kadar? Hangi garson ne kadar satış yapmış? Hangi saatler arasında satışlar yapılmış? sorularında cevap arıyorsanız kolayca öğrenebilirsiniz.

Paket Servis

Videomuzu izleyerek fikir edinin

Sizin için hazırladığımız videomuzda bazı kesitler gösterdik, daha fazlası için iletişime geçebilirsiniz.

Hemen İzle

paket-servis

Paket Servis Uygulaması için yapılan yorumlar

Her zaman müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz, sürekli geliştirme yaparak işletmelerin ihtiyaçlarını bir bir gideriyoruz.

---

Beğendik Burger Yusuf Kum - Kurucu

---

Badur Gıda Ahmet - CEO

---

Şehrazat Cafe Erkan - CEO

---

Altın Gıda Şevki - Kurucu