Araç Servis

Araç Servis Programı

Araç Servis programı ile servisinize gelen araçları müşteri-araç bilgilerine göre kabul edip, iş emirleri ile kontrol altına alın

Sistemli Çalışmanın Keyfini Çıkarın

Sektöre özel beklentilere paralel olarak geliştirilen servis çözümleri, zorlu  bir yapıya sahip sektörün iş süreçlerinde personel  yönetiminden, stok-yedek parça takibine, kalem listesinden  garantili ürün takibine, expertiz tablosundan sigorta işlemlerine, alacak verecek takibinden maaş takibine kadar yüzlerce işleme uçtan uca çözümler sunmaktadır.

Adım Adım

Servise gelen araçların hangi aşamada olduğunu, personel iş takibini, aracın hangi atölyede ne kadar kaldığını, hangi işçiliğin ve hangi yedek parçaların kullanıldığını gözlemlersiniz.

Araç Takip

Webticari programını, oto servislerin ihtiyacına göre hazırladık ve son derece kolay, pratik bir servis ve ön muhasebe yazılımı haline getirdik. Tüm iş süreci tek panelde.

Oto Rapor

Araçlara expertiz raporları düzenleyip, expertize mail atabilirsiniz. Araç kabulde sigorta bitiş tarihlerini kaydederek, sigorta yenilemelerde kendinize yeni kazançlar elde edebilirsiniz.

Araç Takip Programı hakkında

Detaylı açıklamalar 

Özel ve Yetkili  Oto Servislerin iş akışlarını bilgisayar ortamında kaydedebilmeleri ve takip edebilmeleri amacıyla hazırlanmış bir veri yönetim yazılımıdır.

Tek tuş ile karlılığınızı görecek günlük, aylık, yıllık gelir – gider dengenizi değerlendirecek, geleceğe daha güvenle bakabileceksiniz.

       Esnek yapısı ile büyük ve orta ölçekli işletmelere kolayca uyarlanabilen Webticari araç servis çözümleri, işletmenize hızlı hareket, maksimum verimlilik, minimum stok ve kaliteli üretim avantajları sağlamaktadır. Yeni bir işlem yapıldığında işlem butonuna tıklayarak yapılan işlem, açıklama, işlemi hangi personelin yaptığı ve işlemin hangi atölyede gerçekleştirildiği seçilir. Bundan sonraki her aşama için benzer şekilde kayıt yapılır ve tüm aşamalar bittiğinde araç teslim edilir. Aracın servis işlemleri bittikten sonra servis bedelini fatura et diyerek kullanılan parçaları ve işçiliği fatura haline dönüştürebiliriz.

Tek tuş ile karlılığınızı görecek günlük, aylık, yıllık gelir – gider dengenizi değerlendirecek, geleceğe daha güvenle bakabileceksiniz.

Yedek parça ve aksesuar satışlarını barkod sistemine geçirerek, yanlış sipariş, yanlış ürün, yanlış fiyat ve müşteri şikayetinden kurtulursunuz

Webticari ile servisinizi kontrol altına alacak, kaybolan parçaların, boşa harcanan mesailerin, kasadan kaybolan banknotların hesabını sorabilirsiniz

Web tabanlı olduğu için sunucu maliyeti gerektirmez

Online ve offline çalışırsınız

Araç kabul, müşteri araç takibi, expertiz raporu ve sigorta takibi

Gelen ürünün kaç gündür serviste olduğunu görebilirsiniz

Şubesi olan servis işletmeleri için anlık olarak servislerin durumları sorgulanabilir

Garanti takibi, KM’den bakım kontrolü, Seri no’lu stok, kleim takibi

İş emri, işlem ve teknisyen kontrolü

Barkod takibi, Barkod basımı

Serviste çalışan personelin performansını değerlendirebilirsiniz

Tek tuşla Fatura – İrsaliye oluşturma

Ajanda görev dağılımı

Kasa, çek-senet, banka işlemleri

Toplu cari, Toplu stok, Toplu SMS, Toplu mail

Yedek parça, işçilik takibi

Müşterilerinizin şikayetlerini Crm mödülü üzerinde tutabilirsiniz

Müşterilerinizi SMS veya mail yoluyla bilgilendirebilirsiniz

Ürünlere yapılmış olan işlemleri raporlayabilirsiniz

Stok listenizi, Cari listenizi ve raporlarınızı excel veya PDF olarak alabilirsiniz

Araç Servis

Videomuzu izleyerek fikir edinin

Sizin için hazırladığımız videomuzda bazı kesitler gösterdik, daha fazlası için iletişime geçebilirsiniz.

Hemen İzle

arac-servis

Sık Sorulan Sorular

Destek ekibimize ve satış personellerimize en çok sorulan soruları bu alanda görebilirsiniz.

Servisinize gelen araçları müşteri-araç bilgilerine göre kabul edip, iş emirleri ile kontrol altına alabilir, kullanılan malzeme ve işçilikleri ayrı ayrı girip, servis aşamalarını kaydederek, işçilik ve yedek parçaları ayrı ayrı raporlayabilirsiniz. Expertiz raporu hazırlayabilirsiniz.

Evet yapabilirsiniz, detaylı raporlarımız sayesinde yüzlerce farklı rapor alabilir, binlerce farklı varyasyonlarla karşılaştırabilirsiniz. Tüm verileri analiz edecek ve hangi adımı atacağınıza kolaylıkla karar vereceksiniz.

Evet, e-dönüşüm hizmetleri entegre olarak çalışmaktadır. Diğer programların aksine; satış yaptığınız anda müşterinizin mükellefiyet durumuna göre e-belge oluşur.

Evet, tek bir panelden tüm şubelerinizi yönetebilir, farklı stok bilgileri girebilir, müşteri ayrımlarını görebilirsiniz. İşletme sahiplerinin yaşadığı karmaşa ve hengâme Webticari Programı ile düzene girer, zamandan tasarruf sağlanır.