Sanalpazar Entegrasyonu

Sanalpazar Entegrasyonu

Sanalpazar entegrasyonu ile zamandan ve maliyetten tasarruf edin

Şirketiniz için vazgeçilmez olacak

Online mağazalardaki satışlarınızı yönetmek ve işlerinizi düzene sokmak isteyen herkes için uygun program.

Entegrasyonunu yaptığımız sanal mağazalar tam entegre çalışır, ürün gönderimi, sipariş kontrolü, irsaliyeleştirme ve faturalaştırma sürecini kolaylıkla yönetebilirsiniz hatta e-fatura ve e-arşiv ile kağıt israfından kurtulabilirsiniz.

Tam Entegrasyon

Hepsiburada, Trendyol, N11, Çiçeksepeti, ePttAvm gibi sanal pazarlardaki ürünler ve siparişler Webticari programında yönetilir.



Anında Satışta

Webticari ön muhasebe programında var olan ürünleriniz sadece bir kaç düzenleme ile anında tüm sanal mağazalarınızda satışa çıkar

Birebir Stok Takip

Sanal pazarlarda satmış olduğunuz ürünler hem ön muhasebede programında hem de sanal pazarlar tarafında birebir eşitlenerek hataları ve cezaları ortadan kaldırısınız.


Eşleştir

Sanal mağazalarınızda var olan ürünleri saniyeler içerisinde Webticari'deki stoklarınızla eşleştirebilirsiniz. Bu sayede senkronize çalışırsınız.

Faturalaştır

Sanal pazarlardaki siparişler tek tıkla Webticari programına çekilir, saniyeler içinde faturalaştırılır. Üstelik e fatura ve e arşiv fatura entegrasyonu ile profesyonel satıcı olur, müşteri memnuniyetini üst seviyelere çıkarırsınız.

Detaylı Raporlama

Günlük satışlar ne kadar? Hangi saatler arasında satışlar yapılmış? Hangi üründen ne kadar satılmış? ve daha fazla sorulara cevap arıyorsanız kolayca öğrenebilirsiniz.

e Ticaret

Videomuzu izleyerek fikir edinin

Sizin için hazırladığımız videomuzda bazı kesitler gösterdik, daha fazlası için iletişime geçebilirsiniz.

Hemen İzle

sanal-pazar

Bize sormak istediğiniz birşey var mı?

İstek, şikayet ve çözümler hakkında bize soru sorabilirsiniz.

İletişim Formu

Sanal Pazar Entegrasyonu için yapılan yorumlar

Her zaman müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz, sürekli geliştirme yaparak işletmelerin ihtiyaçlarını bir bir gideriyoruz.

---

Gürbüz Elektrik Kamil - Kurucu

---

Aktarzane Safa - CEO

---

Akar Mobilya Ercan - Kurucu

---

HRN Kozmetik Harun - Kurucu

---

Awisse Ahmet - Kurucu

---

Bade Takı Sude - Kurucu

---

Dilay Kozmetik Dilek - Kurucu

---

Elpa Kırtasiye Mehmet - Kurucu

---

3 Enerji Gökhan - Kurucu

---

Asu Arıtma Alev - Kurucu

---

Fırat Market Muharrem - Kurucu

---

Parti Kutusu Ahmet - Kurucu

---

Smartlink Ahmet - Kurucu

Sık Sorulan Sorular

Destek ekibimize ve satış personellerimize en çok sorulan soruları bu alanda görebilirsiniz.

Hepsiburada, Trendyol, N11, Çiçeksepeti ve ePttavm gibi e ticaret sitelerinde mağazası bulunan kişi veya şirketlerin API bağlatısı ile entegre olma sürecine denir. Bu sayede kolaylık ve senkronize çalışabilme yetkinlikleri kazanılmaktadır.

Şuanda Hepsiburada, Trendyol, N11, Çiçeksepeti, ePttAvm ve Ideasoft ile çalışmaktayız. Amazon için çalışmalarımız devam etmektedir.

Evet yapabilirsiniz, detaylı raporlarımız sayesinde yüzlerce farklı rapor alabilir, binlerce farklı varyasyonlarla karşılaştırabilirsiniz.

Evet, satış fiyatı ve kampanyalı fiyat olarak ürün fiyat gönderimi yapabilirsiniz.

Evet, e-dönüşüm hizmetleri entegre olarak çalışmaktadır. Diğer programların aksine; satış yaptığınız anda müşterinizin mükellefiyet durumuna göre e-belge oluşur ve direkt olarak gönderilir.

Evet, tek bir panelden tüm şubelerinizi yönetebilir, farklı stok bilgileri girebilir, müşteri ayrımlarını görebilirsiniz. İşletme sahiplerinin yaşadığı karmaşa ve hengâme Webticari Programı ile düzene girer, zamandan tasarruf sağlanır.

Evet, B2C altyapısı ile kendi websitenizde satış yapabilirsiniz. Tek bir panelden tüm e-Ticaret platformları ile entegre çalışmanın keyfini çıkarın. Zamanınız boşa gitmesin.