Saha Satış

Saha Satış - Toptancı

Sıcak satış ve soğuk satış için dükkan dükkan geziyorsanız, saha personelini takip etmek ve stok takibi yapmak istiyorsanız Webticari yeter.

     Webticari saha satış / toptancı programı ile; ister sıcak satış, ister soğuk satış yapıyor olun bu program ile her iki süreci de kolayca yönetebilirsiniz. Plasiyerler, özel tanımlara göre kendi bölgesinde satışlar yapar. Araç yazıcılarından veya taşınabilir bluetooth yazcılarla entegre olan bu sistem plasiyerlere oldukça fazla kolaylıklar sağlar.

Saha Satış - Toptancı Otomasyonu hakkında

Detaylı açıklamalar 

      Webticari Toptancı otomasyonu ile dağıtımını yağtığınız ürünlerin sahada satışı, satınalması ve satış sonrası takibi tam bir otomasyonla gerçekleşir.

      Satınalma aşamasında firmalara geçtiğiniz siparişlerinizi sisteme girdikten sonra ilgili firmalara program içinden mail atabilir, iligli siparişin depoya girişinde sevk alma yöntemi sayesinde doğru ürün, doğru fiyat, doğru miktar kontrolünü yapabilir, bu sayede sadece sipariş girerek fatura, irsaliye ve diğer belgeleri girmekten kurtulursunuz.

Kolay Kullanım

      Webticari’nin anlaşılır ve kolay kullanım özelliği sayesinde zorluk çekmeden tüm ticari işlemlerinizi pratik bir şekilde gerçekleştirebilir işletmenizi kontrol altına alabilirsiniz.

Sahada Soğuk Satış Yapın

      Soğuk satışta sahadan siparişler el terminali, web sayfası ve telefon aracılığıyla toplanır. Sonrasında “Sevkedilecek ürün raporu” ile hazırlanan ürünler, müşterilere göre gruplandırılarak teslim adreslerine göre sıralayabilirsiniz.

      Araçlar; ağırlık, hacim ve adres bilgisini içeren teslim raporları ile hazırlanıp, sahada dağıtım işlemine başlar. Ürünler el terminalleri ile irsaliye ve fatura edilrek teslim edilir, tasilatlar yapılır ve yeni ürün siparişleri alınır.

Sahada Sıcak Satış Yapın

      Sıcak satış işlemlerinde ise, araçlara el terminali veya bilgisayardan ihtiyaca göre yükleme yapılır. Sonrasında plasiyerin belirlenmiş Rut’una göre; sahada satış, tahsilat ve ödeme işlemleri yapılır. Araç yazıcılarından dökümleri alınarak, tam bir otomasyon ile devam eder.

      Online çalışma özelliği sayesinde sahadan anlık bilgiler merkeze ulaşır ve plasiyerin kontrolü sağlanmış olur.

Tüm İşlemler Tek Ekranda

      Webticari Toptan Satış ile; ön muhasebeden, cari işlemlere, siparişten faturaya, saha satışından, araç yüklemeye, satış koşullarından, alış bağlantılarına kadar, onlarca işi pratik, hızlı ve kolayca yapabilirsiniz.

      Webticari personelinizin yekilerini ayarlayarak; silme, düzenleme, görme, iptal ve ekleme işlemlerini kayıt altına alır. Kayıtları koruma altına alarak eski belgelerde oynama yapılmasını engeller.

      Sahadaki satış elemanlarının fiyat, iskonto ve düzenleme yetkilerini kısıtlayarak kontrolü elinize almanızı sağlar.

      Tabletiniz artık iş cihazınız; Webticari’nin son teknolojiye uygun android uygulamasını hizmete sundu. Tabletiniz ile sahada dilediğiniz işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Cari bilgilerinize kolayca erişip, nakit, kredi kartı, çek, senet veya müşteri puanı ile kolayca tahsilat veya ödeme yapabilir, cari bilgileri üzerinde düzenleme veya silme işlemi yapabilirsiniz.

       Yine tablet üzerinden müşteri siparişleri alabilir, önceki siparişler üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Müşterilerinize ait hesap ekstrelerini rapor alarak inceleyebilirsiniz. Benzer şekilde günlük, haftalık, aylık cironuzu izleyebilir, karlılığınızı takip edebilirsiniz.

Saha Güç Sizde

      Webticari Toptan – Saha Satış programı, satış, dağıtım ve pazarlama uygulamasıyla gücünüze güç katar. Kullanıcılarını, terminolojiyi, iş süreçlerini, kontrol mekanizmalarını, iletişimini, veri güvenliği sektör gerçeklerine göre hazırladık.

       Uygulamalar satış temsilcilerinin el terminallerinde çalışan mobil satış uygulamalarıdır ve entegre çalışmaktadırlar. El terminalleriyle fiyat listesi, satış siparişleri ve ödeme işlemlerini interaktif olarak yapmak mümkündür.

      Ofislerinizde ihtiyaç duyduğunuz Fatura, İrsaliye, Günlük Kasa, Tahsilat, Satış Destek Ekipmanı Depozito Takibi, Sipariş, Araç Bakım Yakıt Takibi, Cari ve Stok Takibi gibi Ön Muhasebesel işlemleriniz için ayrıca bir yazılıma ihtiyaç duymazsınız, tüm ihtyaçlarınızı tek program üzerinden çözebilirsiniz. Webticari bünyesinde yer alan  1000 den fazla Raporlamalar ile istediğiniz bilgiye kolaylıkla ulaşırsınız.

      İşletmenizde çalışan personelinizin yetkilerini ayarlayarak, belgeler üzerinde silme, düzenleme, iptal, ekleme işlemlerini yapabilme yetkisini verebilir, kayıtları koruma altına alarak eski belgelerde oynama yapılmasını engelleyebilirsiniz.

      Sahadaki satış elemanlarının fiyat, iskonto ve düzenleme yetkilerini kısıtlayarak kontrolü elinize almanızı sağlar.

Webticari

Toptancı Satış Sistemi

Program hakkında fikir sahibi olmak için kısa videomuzu izleyebilirsiniz.

Bu videoda bazı kesitler gösterilmiştir, program hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ücretsiz demo oluşturup kullanabilirsiniz.

Her gün “Daha iyisi nasıl olur? Nasıl olmalıdır?” sorularına cevap arayan ekibizle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak için çalışıyoruz.

Saha satış programının yanında diğer çözümlerimizi de keşfedin!

60'tan fazla sektör için en hızlı ve en kullanışlı ticari programlar geliştirmekteyiz.

Bize sormak istediğiniz birşey var mı?

İstek, şikayet ve çözümler hakkında bize soru sorabilirsiniz.

İletişim Formu
0

Destek

0 +

Mutlu Kullanıcı

0 +

Yorum

0 +

Dil

0 +

Yıllık Deneyim

0 +

Şube

0 +

Sektör

0

Yazılım Evi

Son Gelişmeler

01.01.2022 tarihinde e-Arşiv fatura kesme limiti vergi mükelleflerine 5.000 TL'den 2.000 TL'ye vergi mükellefi olmayanlara 30.000 TL'den 5.000 TL'ye indi.

Sık Sorulan Sorular

Destek ekibimize ve satış personellerimize en çok sorulan soruları bu alanda görebilirsiniz.

Toptancı Programı ile dağıtımını yaptığınız ürünlerin sahada satışı, satın alması ve satış sonrası takibi tam bir otomasyonla gerçekleştirilir.
Plasiyer ve personelinize yetkiler vererek görmesini istediğiniz ya da kullanmasını istediğiniz özellikler açabilir-kapatabilirsiniz.
Evet yapabilirsiniz, detaylı raporlarımız sayesinde yüzlerce farklı rapor alabilir, binlerce farklı varyasyonlarla karşılaştırabilirsiniz.
Evet, programımız online ve offline olarak çalışmaktadır. İnternet kesildiğinde çalışmaya devam edersiniz, internet geldiğinde yaptığınız işlemleri tek tuş ile gönderebilir, bu sayede senkronize (eş zamanlı) çalışabilirsiniz.
Evet, toptancı programı ile e-dönüşüm hizmetleri entegre olarak çalışmaktadır. Diğer programların aksine; satış yaptığınız anda müşterinizin mükellefiyet durumuna göre e-belge oluşur otomatik olarak gönderilir ve hemen akabinde fatura ve fiş bilgileri yazıcılardan basabilirsiniz.
Evet, tek bir panelden tüm şubelerinizi yönetebilir, farklı stok bilgileri girebilir, müşteri ayrımlarını görebilirsiniz. İşletme sahiplerinin arka ofiste yaşadığı karmaşa ve hengâme Webticari Toptancı Programı ile düzene girer, zamandan tasarruf sağlar.
El terminali kullanabilirsiniz, hatta birçok işlemi el terminali ile yapabilirsiniz, örneğin; raf etiketi basma, mal kabul, fiyat göster, raf bilgisi öğrenme, sipariş-teklif-irsaliye-fatura girişleri yapabilirsiniz.
Evet, B2C altyapısı ile kendi websitenizde satış yapabilir, dahası sanal mağazalarda ürünlerinizi satışa sunabilirsiniz. Tek bir panelden tüm e-Ticaret platformları ile entegre çalışmanın keyfini çıkarın. Zamanınız boşa gitmesin.